1. Despre mine (oct.2008)

DISCUŢIILE PE ACEASTĂ TEMĂ VOR AVEA LOC PE PARCURSUL LUNII OCTOMBRIE 2008.

Sunteţi invitat să postaţi o scurtă descriere a voastră, pentru ca ceilalţi adulţi, participanţi la proiect, să poata afla ceva despre voi.

Simţiţi-vă liber să scrieţi orice doriţi despre voi, despre interesele voastre, locul de muncă, etc.,  să discutaţi şi comentaţi unele contribuţii sau activităţi şi iniţiative.

După ce aţi scris aici despre voi, puteti comunica de pe pagina  „Punctul de întâlnire„.

Pentru păstrarea confidenţialităţii, vă rugăm să nu postaţi imagini sau desene.

Vă rugăm să contribuiţi gratuit cu comentarii pe această pagină.

Bucuraţi-vă de discuţii!

Reclame

12 comentarii

 1. ecoghicaromania · · Răspunde

  Hello!
  My name is Cezar. I am 30 years old, and I am from Targoviste, Romania. I teach social sciences at Economic High School for the students to 9-12 th degree, but I teach also adult learners on evening school. I am interested to economic field (litterature) and professional growing.
  I would like to know how my foreign coleagues are manage their work.
  regards,
  cezar

 2. ecoghicaromania · · Răspunde

  Rodica Sisianu my name. I am 20 years and are I was born in Republic of Moldova, in the commune Camtemir, Cahul district. I work at a construction company, but Saturday and Sunday I am going often to fashion shows. I am a dynamic temper, resistant to stress, dishes and are not envious. I love music and dance, but mostly I like to cook and travel. I visited other countries such as China and Russia. I am not married and haven’t kids. I am friendly, good, optimistic. Because I want very much to continue school, I chose the evening form, which allows me to work in the same time. Generally I consider myself as a lucky person.
  regards,
  Rodica

 3. ecoghicaromania · · Răspunde

  numele meu este Andreea Madalina.
  Am 21 de ani si momentan nu lucrez. Fac cursuri postliceale de Asistent de gestiune in speranta ca voi putea sa ma angajez pe un post bun mai tarziu. Imi plac florile cu miros puternic si, de asemenea, anotimpurile in care ma pot plimba in aer liber. Imi place sa cunosc oameni noi, si mi-ar placea sa invat o limba straina.

  Cu drag.

 4. ecoghicaromania · · Răspunde

  Ma numesc Danut Mihai si lucrez in domeniul constructiilor. Chiar imi place ce fac, dar urmez aceste cursuri de postliceala pentru a ajunge pe un post mai bun.
  Imi place fotbalul si sper sa imi implinesc vreodata visul de a lucra in domeniul sportului. Sunt o persoana intelegatoare …daca esti la randul tau o persoana intelegatoare.
  salut, Dan

 5. ecoghicaromania · · Răspunde

  Buna. Numele meu este Madalin Adrian si sunt nascut in Targoviste. Sunt necasatorit si locuiesc singur. Sunt o fire mai sensibila dar ma acomodez repede intr-un grup de prieteni sau intr-o echipa. De mai bine de doi ani lucrez ca sofer pe tir, ceea ce imi permite sa calatoresc foarte mult, mai ales in zona scandinava.
  Am fost de cateva in Oslo, si mi-ar placea sa intalnesc in viitor pe cei care sunt partenerii nostri din Norvegia. Urmez aceasta scoala de seara pentru ca imi dau seama ca in viata e nevoie de mai mult atunci cand vrei sa ai o anumita pozitie sociala si sa traiesti mai bine.
  cu drag, Madalin

 6. ecoghicaromania · · Răspunde

  Buna, numele meu este Camelia Serboiu. Am 26 de ani si locuiesc intr-o comuna din judetul Arges, din zona rurala. Ce imi place la aceasta zona este faptul ca este o zona de munte, cu multe monumente istorice, precum Ruinele Cetatii Negru Voda, este o zona …super. Am venit la scoala, in Targoviste, in speranta ca astfel voi avea sansa de a ma angaja undeva, dar…pana acum nu mi s-a ivit aceasta ocazie si sunt putin dezamagita. Am reluat acum cursurile scolii pentru ca intr-un anumit moment al vietii am renuntat nebuneste la scoala, orbita fiind de dragostea pentru un sotul meu. E drept ca sotul meu este tot ce imi doresc si copilasul nostru de 5 ani e lumina ochilor mei dar, de multe ori regret faptul ca nu mi-am terminat studiile. Acum, desi este foarte greu, incerc sa recuperez timpul pierdut, si vin la aceste cursuri serale. Sotul meu lucreaza si el, in constructii, dar faptul ca sta mai mult plecat (lucreaza in capitala, in Bucuresti), ma face de multe ori sa fiu …prea aglomerata, avand in vedere ca eu ma ocup de toate ale casei. Ma incanta ideea de a colabora cu parteneri straini pentru a invata lucruri noi, si sunt convinsa ca, intre adultii cursurilor serale, fiecare dintre noi…are o poveste.
  va sarut, cu drag,
  Camelia

 7. Buna. Sunt Manolache Iuliana, am 36 de ani si sunt angajata la ART PRESS IMPACT S.R.L. pe functia de cartator presa. Deoarece nu-mi place ceea ce fac acum, m-am hotarat sa ma inscriu la cursurile serale pentru a termina studiile si a gasi un post mai bun si mai bine platit. Sunt o fire retrasa, dar imi place sa am prieteni de la care pot afla mai multe lucruri noi.
  cu drag,
  Iuliana

 8. Ma numesc Cosman Mirela, am 18 ani si sunt din Comuna Baleni Sarbi. La 17 ani am renuntat la scoala si am incercat sa ma angajez ca sa pot avea propriul meu venit. Din pacate am lucrat foarte putin ca ospatar , dar modul in care eram tratata de catre angajator nu mi-a placut si am decis sa reiau scoala si sa termin studiile. Locuiesc undeva la tara si pentru a veni la scoala trebuie sa fac naveta, dar caut impreuna cu colega mea, sa gasim un apartament, aici in Targoviste, astfel incat sa pot veni la scoala zi de zi. Mi-ar placea sa urmez o facultate.
  Mirela

 9. Numele meu este Dincă Anişoara şi locuiesc în comuna Măneşti, judeţul Damboviţa (Romania). Sunt de profesie asistent maternal şi am în îngrijire doi copii. Sunt căsătorită şi am doi copii. Este foarte greu să creşti patru copii, mai ales cand mergi şi la scoală (cursuri serale).

 10. Mă numesc Ciprian, am 28 de ani (Romania) şi am venit la seral pentru că vreau să termin liceul. Nu am avut ocazia să-l termin la timpul lui pentru că am plecat din ţară ca să muncesc, pentru că nu aveam bani. In momentul de faţă lucrez în industria metalurgică, de vreo 7 ani şi vreau să termin liceul pentru a face mai departe o facultate de profil. Am constatat că nu prea îmi place munca fizică, în consecinţă, singura mea şansă ar fi să mă dezvolt personal. Imi place să navighez pe internet şi să mă uit la filme. Sper să am capacitatea, răbdarea şi timpul să termin seralul.

 11. Mă numesc Roman Georgiana Roxana, am 20 de ani si sunt o persoana liniştită şi tăcută. Imi lipseşte comunicarea, dar de cele mai multe ori nu gasesc puterea de a iniţia eu o discuţie. Am fost căsătorită 6 ani, timp în care am renuntat la scoală crezand că toată viaţa am să fiu soţie. Acum sunt şi divorţată, şi fără scoală, de aceea am decis ca e foarte important sa reiau cursurile. Mi-aş dori să pot să fac o facultate, ceva prin care să pot ajuta oamenii.

 12. Mă numesc Mişu Cornelia Estera, am 32 de ani si locuiesc în comuna Văcăresti.
  Am ca pasiuni muzica, mai precis pianul, dar şi gastronomia şi sportul (handbal).
  Momentan lucrez la o casă de copii, mediu care mă ajută să mă dezvolt personal, să descopăr anumite calităti pe care le am, dar şi anumite lipsuri.
  Mi-ar plăcea să fac o carieră din muzică, lucru care este încă posibil dacă îmi continui studiile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: